Tanja
Tanja

Tanja

Mijn zusje Tanja

Tanja denkt dat ik eigenwijs ben en ik ben er van overtuigd dat zij dat zelf is. Maar we hebben een muzikale klik en onze stemmen passen goed bij elkaar. Sinds we onze eerste opnames op onze Fisher-Price cassetterecorder maakten hebben we al op veel familiefeestjes, bonte avonden, bruiloften en begrafenissen gezongen.

In maart speelde ik op de geluksdag van de gemeente Roerdalen bij kasteel de Aerwinkel. Daar zong Tanja ook met haar a capella groep. We hebben toen nog spontaan wat samen gezongen. Een paar weken geleden kreeg ik het verzoek om bij het personeelsuitstapje van de gemeente te spelen met de opmerking dat ze het zo mooi vonden toen ik met Tanja samen zong op de geluksdag. Dus ik dacht, misschien is het een leuk idee als Tanja meedoet.

Vervolgens hebben we wat oud repertoire opgepoetst en samen nog wat nieuwe songs ingestudeerd. Het werkte zo goed dat ik op het idee kwam om Tanja ook te vragen voor de opnames die ik maandag ga maken in de studio. Dus…. we gaan maandag een paar liedjes met zijn tweeën opnemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *